Προμήθεια οχημάτων ειδικών αποστολών

Προμήθεια οχημάτων ειδικών αποστολών

Προμήθεια οχημάτων ειδικών αποστολών

Η εταιρία North Aegean Slops S.A. ολοκλήρωσε την παράδοση τεσσάρων Οχημάτων Ειδικού σκοπού Polaris MRZR (https://youtu.be/5WxaOgYxicc), στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας μας.

Πρόκειται για την προμήθεια 4 οχημάτων ειδικών αποστολών – επιχειρήσεων, για την εκτέλεση της ειδικής αποστολής των Μονάδων Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο διενέργειας και ολοκλήρωσης  ηλεκτρονικού, ανοικτού, δημόσιου διαγωνισμού (Διακήρυξη 48/21),  που προκήρυξε η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Η North Aegean Slops S.A. αποτελεί την προμηθεύτρια εταιρία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για τα ανωτέρω οχήματα, έχοντας συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία Polaris UK, σχετικά με είδη και υλικά που εξυπηρετούν ανάγκες των Ελληνικών Μονάδων Στρατού.

Σε δεύτερη φάση,  και συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 5η Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 14η Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ στον χειρισμό, στην λειτουργία και στην συντήρηση των νεοαποκτηθέντων Οχημάτων Ειδικών Αποστολών POLARIS MRZR από εκπαιδευτές της κατασκευάστριας εταιρίας.